Novi Pazar – Posle dužeg vremena, novopazarski Dom zdravlja raspisao je konkurs za prijem u stalni radni odnos jednog stomatologa.Konkurs je objavljen 22.05.2019 godine a završen 29.05.2019 godine. Očekuje se da do kraja nedelje bude odlučeno ko će biti primljen u stalni radni odnos.

Kuriozitet ovog konkursa je činjenica da se za to radno mesto prijavilo čak 19 kandidata – stomatologa. 

Direktor Doma Zdravlja dr Ervin Ćorović tvrdi da će u potpunosti biti ispoštovana procedura konkursa i da će ceo proces biti krajnje transparentan.

“Obzirom na veliko interesovanje, ne samo prijavljenih kandidata već i javnosti, moramo u ispoštovati sve standarde za prijem u radni odnos, a kao glavni kriterijum će biti uzeto u obzir prosečna ocena završenih studija prijavljenih kandidata. Želimo na taj način da izbegnemo sve pritiske kao i različite zlonamerne interpretacije rezultata ovog konkursa” rekao je dr Ćorović.

On je još naglasio da će svi prijavljeni kandidati moći da ostvare uvid u dokumentaciju drugih kandidata nakon što konačna lista bude objavljena.

1 KOMENTAR

  1. Veću neznalicu i poltrona nismo vidjeli od ćorovića poslušni dišo a konkurs je baš pravi aha ko do sad šta ti narede to ćeš i uraditi i primiti kao što si dosad radio najgori do sada

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here