NOVI PAZAR – Osim brojnih aktivnosti čiji je cilj stvaranje lepšeg izgleda Novog Pazara, aktivno se radi na razvoju putne infrastrukture, zahvaljujući čemu su ulice u brojnim naseljima, novopazarskim mahalama, gradskom ali i prigradskom području dobile asfalt.

Danas se lakše se stiže do mnogih sela, a i mnoge ulice su kompletno infrastrukturno uređene. Tako je i u naselju Paralovo.

U ulici Ive Andrića nastavljeni radovi, a meštane je obišao gradonačelnik Nihat Biševac, koji kaže da je srećan kada vidi svoje sugrađane zadovoljne zbog toga što je sve što se sve planirano i odrađuje.

“Ovo je treća faza radova, a planom je predviđeno da bude urađeno oko 800 metara puta”, kazao je pomoćnik gradonačelnika Ensar Škrijelj.

“Ove godine, kao i prethodnih godina, Novi Pazar je jedno veliko gradilište. Trenutno radimo na više lokacija u gradu, a u pitanju su različiti infrastrukturni project. Na zadovoljstvo meštana naselja Paralovo asfaltiramo preko 750 metara, koja je široka 6 metara”, rekao je Škrijelj.

Meštani Paralova dobijaju bolje uslove za život. Na asfalt su čekali dugo kažu da su srećni su što su dočekali da put ispred njihovih kuća bude sređen.

Intezivno se na asfaltiranju radilo i na sportskom terenu za male sportove na stadionu u Šutenovcu.