BEOGRAD – Fudbaleri Crvene zvezde otputovali su na revanš meč drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona koji sutra igraju protiv Helsinkija.

Zvezda je u prvoj utakmici, odigranoj prošle nedelje u Beogradu, slavila sa 2:0.

“Najbitniji nam je prolazak dalje, imamo odličan rezultat iz Beograda i očekujemo prolazak dalje uz našu dobru igru. Već sam igrao na terenu u Helsinkiju, sećam se da njihov veštački teren nije u najboljem stanju, osim ako ga nisu promenili… Znamo zašto idemo i daćemo sve od sebe da prodjemo dalje”, rekao je Mirko Ivanić.

Optimizam pred utakmicu nije krio ni štoper Radovan Pankov.

“Očekuje nas drugo poluvreme, mogli smo i u Beogradu da vidimo da nam neće biti lako. Oni će nas sigurno napasti, ali gledaćemo rutinski da rešimo utakmicu u našu korist. Naš brz gol bi rešio utakmicu. Iako imamo prednost ući ćemo u utakmicu kao da je 0:0, idemo na pobedu kako bismo smireno priveli utakmicu kraju i prošli u treće kolo”, rekao je Pankov.

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević je na put poveo 21 fudbalera.

Na spisku putnika za Helsinki su: Milan Borjan, Zoran Popović, Filip Stojković, Miloš Degenek, Milan Gajić, Radovan Pankov, Nemanja Milunović, Srdjan Babić, Milan Rodić, Santana Žander, Hose Alberto Kanjas, Mirko Ivanić, Marko Marin, Dušan Jovančić, Miloš Vulić, El Fardu Ben, Milan Jevtović, Veljko Simić, Aleksa Vukanović, Milan Pavkov, Ričmond Boaći.

Utakmica se igra sutra od 18.00.

Beta