JAGODINA – Na 22. međunarodnom kik boks turniru u Jagodini, koga svake godine tradicionalno na seosku slavu Ivanjdan, 7. jula, organizuje Kik boks klub “Palmini tigrovi” iz Jagodine, ove godine će protiv reprezentativaca “Palminih tigrova” boksovati selekcija Grčke.

Susret je zakazan na otvorenom u selu Končarevu gde se tradicionalno održava, a ako bude loše vreme, održaće su u Sportskoj hali JASA u Jagodini, rečeno je danas na konferenciji za novinare.

Konferenciji je prisustvovao predsednik Kik boks federacije Srđan Bugarčić.

Reprezentativci Grčke i “Palminih tigrova”, danas su, u prijateljskoj atmosferi, dobro raspoloženi, u Restoranu “Tigar” obavili merenje, a kapiteni i treneri obećali fer i dobar boks a, kako su rekli, pobediće bolji.

Na turniru, koji počinje u 21 sat, sastaće se: Strahinja Petrović i Eduard Kourntian, Predrag Mijajlović i Petros Athanasiou, Danijel Memedovski i Loula Marios, Aleksandar Ðorđević i Aleksandros Mavromatidis, Dušan Radović i Giannis Selalmazidis i Aleksandar Konovalov i Vilatik Maiboroda. Boksuje se u lou kik, rečeno je na konferenciji.

Vlasnik “Palminih tigrova” Dragan Marković – Palma rekao je za Tanjug da na turniru očekuje punu halu, koja prima oko 

4.000 gledalaca, kao i deset ambasadora.

Ovaj kik boks turnir, ubraja se među najposećenije u ovom delu Evrope, a u Končarevu se održava na otvorenom, gde mu prisustvuje oko 10.000 ljudi.

Ovaj turnir je poznat i po tome što među gledaocima uvek bude više državnih zvaničnika i predstavnika stranih ambasada.

Vlasnik i osnivač “Palminih tigrova” je narodni poslanik, predsednik Skupštine grada Jagodine i Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma koji je rođen i živi u Končarevu.

U zabavnom programu, pre i posle mečeva, nastupiće pevačica Aleksandra Prijović. 

Ulaz je besplatan.

Tanjug