MILANO – Srpski fudbalski trener Siniša Mihajlović, u otvorenom pismu javnosti, zahvalio se svima na podršci nakon što je otkrio da boluje od leukemije.

Mihajlović, koji od sutra kreće tretman oporavka i pored toga ostaće trener Bolonje, kaže da je spreman da se bori sa opakom bolesti.

“Postoje trenuci u životu kada se borite protiv protivnika koga je teško pobediti, kada morate da se suočite sa komplikovanim problemom. Sada se nalazim u tom momentu, ali imam sreću jer nisam sam. Osećam da imam neverovatno veliku podršku”, poručio je Mihajlović preko lista Gazeta delo Sport.

On je istakao da je dobio na hiljade poruka podrške, da ih je sve pročitao jednu po jednu i da su mu dale snagu da istraje u borbi.

“To mi je sigurno i obaveza da ću pobediti bitku protiv leukemije. Ovo su bili teški dani i izvinjavam se što nisam na sve poruke odgovorio”, naveo je Mihajlović i zahvalio se brojnim ljudima iz sporta i javnog života na ogromnoj podršci.

“Hvala i onima koji su mi zviždali i kritikovali me na terenu, a sada poslali poruku “Ne odustaj, Siniša”. Hvala velikoj publici, ljudima iz politike, javnog života, upoznao sam mnogo prijatelja širom sveta, kao i porukama predsednika država (ne mogu da verujem), ali i od pisama dece koja su mi izmamila osmeh. Pokrenuli ste me, nestalo mi je suza, sada sam spreman za borbu. Vidimo se uskoro zajedno”, zaključio je Mihajlović.

Tanjug

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here