BEOGRAD – Ministarka gradjevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović izjavila je danas da su postojali “odredjeni problemi” sa grčkom kompanijom Aktor prilikom realizacije radova na istočnom kraku Koridora 10, ali da ih država rešava.

“Upravo na lotu 2 gde radi grčki Aktor ima problema, mi to rešavamo. Ovo nam je svima za nauk za buduće projekte. Budite uvereni da ćemo obavestiti sve medjunarodne finansijske organizacije kroz šta smo sve prošli sa ovom grčkom kompanijom”, rekla je Mihajlovićeva u Dimitrovgradu gde završava boravak na istočnom kraku Koridora 10.

Mihajlovićeva je, kako se navodi u saopštenju njenog kabineta, rekla da je “ponosna na radnike” koji izvode radove na toj deonici i njihov “neverovatan trud”, te da se radovi izvode na još “samo nekoliko stotina metara”.

“Ponosna sam na sve što smo do sada uradili na auto-putevima kroz Srbiju, i na južnom i na istočnom kraku Кoridora 10. Najkraća smo ruta izmedju severa i juga, istoka i zapada i to treba da iskoristimo”, rekla je Mihajlović.

Beta