BEOGRAD – Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja od subote 6. jula pišu o samitu o Zapadnom Balkanu u Poznanju, o tome ko ometa rasvetljavanje ubistva SDP Olivera Ivanovića, i da je EPS poslovao u prošloj godini sa gubitkom.

BLIC – Pod naslovom “Prljavi advokat bombaša vodja hajke na Srbiju”, o istrazi ubistva SDP Olivera Ivanovića.

VEČERNJE NOVOSTI – “Pod zastavom NATO pevali o klanju Srba”, list piše da su posle vežbe u Slunju pripadnici hrvatske i takozvane Vojske Kosova puštali sa razglasa melodije iz crne epohe NDH.

DANAS – List piše da je Elektroprivreda u 2018. godini poslovala sa gubitkom “EPS u gubitku 11 miliona evra. Pod naslovom “Srbija će morati da se suoči sa svojom politikom iz ’90-ih ako želi u EU”, list donosi razgovor sa bivšim predsednikom Slovenije Milanom Kučanom povodom krivične prijave protiv njega podnete Tužilaštvu za ratne zločine u Beogradu.

POLITIKA – “Merkelova pohvalila ekonomski razvoj Srbije”, list izveštava o samitu o Zapadnom Balkanu. Pod naslovom “Banke u 2018. godini zaradile rekordnih 70,5 milijardi dinara, list piše da je to, nominalno gledano, rekordna dobit u poslednjoj deceniji.


Beza