NOVI PAZAR – Fudbaler Novog Pazara Enver Alivodić rekao je danas da je želja da ponovo zaigra u matičnom klubu uticala da promeni neke prethodne planove.

“Peti put sam se vratio u Novi Pazar, ali uvek se očekuje nešto novo. Nadam se da ću igrama još malo pojačati želju za što boljim rezultatom. Ova ekipa ima potencijala, a sviđa mi što trener (Slavko Matić) traži da se igra napadački”, rekao je Alivodić.

On je u Pazar stigao iz kruševačkog Napretka, a u drugom stepenu takmičenja nije igrao od sezone 2010/11, kada je sa BSK-om iz Borče uspeo da izbori plasman u elitu.

“Ne želim da dajem obećanja, ali uz zajedničku energiju klub može da ostvari neke svoje ciljeve. Sigurno je da mnogi u Srbiji žale što Novi Pazar nije u Superligi jer je to klub koji ima po tri, četiri hiljade navijača na stadionu”, naveo je Alivodić.

Ofanzivni fudbaler bi u timu Novog Pazara trebalo da se pojavi u subotu, u utakmici protiv Budućnosti iz Dobanovaca na Gradskom stadionu.

Sportski direktor Pazaraca Emir Bihorac ocenio je da je povratak Alivodića veliko pojačanje za ekipu.

“Zalaganjem, trudom i pozitivnom energijom daje primer svima. Treba nam kao vođa i hvala mu što je odložio neke stvari da bi nam pomogao. Inače, pregovaramo sa još nekoliko fudbalera i do kraja prelaznog roka pokušaćemo da pojačamo deficitarne pozicije najboljim trenutno dostupnim igračima”, najavio je Bihorac.


rtvnp.rs