PODGORICA – U četiri saobraćajne nesreće na crnogorskim putevima danas je poginula jedna osoba dok ih je šestoro povredjeno.

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se danas dogodila oko 13 sati u nikšićkoj Župi, poginuo je 27-godišnji Ljubo Ćorović, dok je Ljiljana Rašković (51) teško povredjena, potvrdjeno je iz policije.

Mladić koji je bio za volanom automobila izgubio je kontrolu nad vozilom i udario u ženu. Više detalja nije poznato.

Tri osobe povredjene su u udesu koji se oko 16 sati i 30 minuta dogodio na putu Podgorica-Nikšić. U udesu su učestvovala dva vozila, a za sada nema informacija o tome da li je neko od njih životno ugrožen.

U Nikšiću je oko 11 sati povredjen pešak tako što je automobil naletio na njega. Prema pisanju lokalnih medija, nije životno ugrožen.Cetinjanin N. L. (1985) povredjen je u saobraćajnoj nezgodi koja se u 13 sati i 20 minuta dogodila na magistralnom putu Cetinje-Budva.

On je, kako je Cetinjskom listu saopšteno iz policije, upravljao motociklom marke “kavasaki” i sudario se s vozilom “reno laguna”, za čijim je upravljačem bio Budvanin M. J.(1960). On je prevezen u cetinjsku bolnicu, a nakon ukazane lekarske pomoći biće premešten na Hirurško odeljenje. Nema informacija o težini njegovih povreda, niti o okolnostima koje su dovele do saobraćajne nezgode.

Beta