Novi Pazar – FK Novi Pazar odigraće sutra utakmicu II kola Prve lige Srbije protiv ekipe FK Zlatibor iz Čajetine od 17:30 na Gradskom stadionu u Novom Pazaru.

Tim povodom danas je održana konferencija za medije. U prvom kolu, Novi Pazar je osvojio bod na gostovanju beogradskom Sinđeliću uz odličnu igru ali veoma loše suđenje.

Sutrašnja, prva domaća utakmica ove sezone pokazaće koliko je ekipa uspela da se oporavi posle nepravde u Beogradu i pripremi za veoma važan duel protiv mlade ekipe iz Čajetine.

Trener domaće ekipe Slavko Matić očekuje dobru utakmicu i dodaje: “Ne osvrćemo se na ono što je bilo u prethodnom kolu. Maksimalno se spremamo za Zlatibor. Ono što je najvažnije, a igrači to znaju, da moraju da daju svoj maksimum u prvoj domaćoj utakmici. Njihova obaveza je da odigraju dobro. Nadam se da neki drugi faktori više neće uticati na rezultat. Ceo Novi Pazar želi pobedu. “

Jedan od iskusnijih igrača Novog Pazara Edin Selimović poziva sve ljubitelje fudbala da dođu u što većem broju.” Dobro smo se pripremili iako je prvobitno planirano da radimo dve nedelje duže. Popravili smo nedostake sa prve utakmice i sutra idemo na sva tri boda.”

Indeksonline