Novi Pazar – OKK Novi Pazar danas u 18h počinje pripreme za novu sezonu.

Ekipu trenera Olivera Popovića pojačalo je do sada šest novih igrača i to: reprezentativac Bosne i Hercegovine Adi Zahiragić (184cm), bek šuter, crnogorski internacionalac Nikola Korać (185cm) plej, bivši igrač Mege ponikao u lokalnom košarkaškom klubu Winner 06, Altin Islamović (199 cm) bek šuter, centar Haris Ćućović (206 cm) koji dolazi iz Slovenije, Aleksandar Todorović (206cm) centar sa zavidnim iskustvom i Milan Vulić (196cm) bek šuter.

Od igrača koji su prošle sezone bili u timu ugovore su produžili Asmir Numanović i Tarik Brunčević a timu će biti priključen mladi, supertalentovani Ridvan Tutić koji je izdanak OKK Novi Pazar.

Iz kluba najavljuju da će nekoliko igrača doći na probu i probati da se nametnu Oliveru Popoviću.

Igrači će najpre odraditi lekarske preglede a zatim će nekoliko dana raditi na fizičkoj pripremi da bi kroz nekih 10 dana počeli sa odigravanjem nekoliko kontrolnih utakmica. Za sada su zakazana dva duela protiv Borca iz Čačka.

OKK Novi Pazar će se ove sezone prvi put u svojoj istoriji takmičiti u regionalnoj ABA 2 ligi kao i u domaćoj KLS ligi.

Indeksonline

1 KOMENTAR

  1. Koliko dece u Pazaru ima sto je talentovano,a klub nece da im da sansu,jer mladje kategorije nema ko da trenira.Koliko wunderkindova ne moze zbog nesposobnosti grada da im naprave uslove,kako bi nasa deca ovde potpisivala ugovore za OKK NOVI PAZAR,vec idu na razne kampove,placaju mnogo para,idu po Italiji,Beogradu,Sarajevu,jer klub i grad nisu zainteresovani za njih.Ovo nikada nece biti kosarkaski grad i nikada necemo imati svoje mladje kategorije,jer dok se okrece fudbal u Novom Pazaru kosarka ce biti u zapecku….

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here