NOVI PAZAR – Trener fudbalera Novog Pazara Slavko Matić rekao je danas da njegova ekipa svakom rivalu pristupa maksimalno ozbiljno, a posebno Kolubari koja u svojim redovima ima dosta superligaških igrača.

“Pokušali smo da osvežimo ekipu i taktički se uigramo. Imamo malo problema zbog povreda Lazara Pajovića i Matije Miketića, koji neće biti u timu. Nećemo da rizukujemo, trebaju nam igrači koji mogu da pruže 100 odsto na terenu”, rekao je Matić.

Uoči petog kola Prve lige Srbije, četvrtoplasirani Novi Pazar jedini je neporaženi tim u ligi sa osam bodova, dok je Kolubara na 11. mestu i ima četiri boda.

“Kolubara ima dobre igrače, ali ne volim da izdvajam. Obećavam našim navijačima, koje očekujem na tribinama jer je termin izuzetno atraktivan, da ćemo dati sve od sebe. Voleo bih da nastavimo s pozitivnim rezultatima”, naveo je Matić.

Kolubara i Novi Pazar igraju sutra od 20.00 u Lazarevcu.

“Očekujem borbenu i kvalitetnu utakmicu. Spremili smo se, pa idemo da se borimo i pružimo maksimum. Iz meča u meč smo bolji. Našu ekipu čine dobri momci, a rezultati govore da dobro radimo”, kazao je ofanzivni igrač Novopazaraca Miloš Đokić.