NOVI PAZAR – Odbojkaši Novog Pazara počeli su sa pripremama za novu sezonu u koju ulaze sa promenjenim sastavom u odnosu na proteklu. Narednih dana u klub će stići najavljena pojačanja, pre svega korektor i primač ali će okosnicu ekipe činiti mahom domaći odbojkaši. Nova sezona u Super ligi Srbije počinje za dva meseca.

Na devet nedelja pre početka takmičenje u Super ligi odbojkaši Novog Pazara su počeli pripreme. Cilj je uigrati se što bolje i ostvariti što viši plasman poput ulaska među četiri najbolje ekipe i ulazak u plej off – istakao je na početku prirpema šef stručnog štaba Goran Ilić.

Odbojkaši se spremaju da daju maksimum na tewrenu a da bi sve van terena funkcionisalo što bolje zaduženo je rukovodstvo kluba, a prvi čovek kluba Denis Mavrić zadovoljan je početkom rada.

“Velike nade ulažemo u ove igrače. U menadžerskom smislu ja ću sve uraiti što je potrebno a za sve ostalo su tu sportski direktor Kemal Šećeragić i jedan od najboljih trenera u zemlji Goran Ilić. U ovom periodu je najlakše obećavati i govoriti da je sve u najboljem redu, ali sačejakmo april pa ćemo onda pričati. Za početak sam prezadovoljan” – rekao je Mavrić.

Odbojkaši Novog Pazara pripremaće se u dvorani Pendik narednih dana, do 19. agvusta a onda će zbog zauzetosti dvorane, odigrati dosta prijateljskih utakmica a nastupaće i na jednom jakom turniru.