PLAV – Prilikom kontrole, zabezeknuti policijci nisu mogli da veruju kada je uređaj za detektovanje alkohola u krvi očitao koncentraciju od od 1,67 promila alkohola u krvi

Vozač autobusa pijan hteo da preveze đake od Prijepolja do Novog Pazara
Za četiri dana iz saobraćaja isključeno 1.370 pijanih vozača
Pre nekoliko dana putnici autobusa kojim je upravljao M.Z. (59) uz Plava, njih 27, ali i ostali učesnici u saobraćaju koji su tada putovali inače opasnom saobraćajnicom između Podgorice i Kolašina, imali su mnogo sreće, jer je Plavljanin autobusom upravljao u pijanom stanju!

Prilikom kontrole, zabezeknuti policijci nisu mogli da veruju kada je uređaj za detektovanje alkohola u krvi očitao koncentraciju od od 1,67 promila alkohola u krvi!

Vozač je odmah ”smenjen” i uhapšen, a u Sudu za prekršaje mu je sudija Alija Beganović izrekao kaznu od 30 dana zatvora. Sudija mu je prilikom izricanja kazne, kao otežavajuću okolnost uzeo to što je on i ranije prekršajno kažnjavan za isti prekršaj.

On je pre pravosnažnosti presude sproveden u zatvor, a uz tu kaznu upisana su mu tri kaznena boda i zaštitna mera zabrana upravljanja motornim vozilom ”D” kategorije u trajanju od četiri meseca.