VRNJAČKA BANJA – Prvi dan muzičkog festivala Lovefest u Vrnjačkoj Banji u do sada najposećenijem izdanju, kako su naveli organizatori, okupio je veliki broj ljubitelja elektronske muzike, a medju glavnim zvezdama večeri bili su di-džejevi Set Troksler i Enriko Sandjulijano, dok je Bajaga nastupio za ljubitelje domaće muzičke scene.

Danas je Vrnjačku Banju u kasnim popodnevnim satima, pred početak glavnog programa drugog dana festivala, pogodilo snažno nevreme, a nadležne službe rade na sanaciji posledica neveremena u tom mestu.

Publici je ove godine na raspolaganju pet bina, a jutro na Lovefestu je danas dočekano na dve bine gde je Riči Havtin nastupio na glavnom Fire stage, dok je program prvog dana završio Troksler u 10 ujutru na Energy stage.

Posetioci su imali prilike da prethodno veče na Live bini slušaju Bajagu i Instruktore koji su svirali duže nego što je planirano, a publika je na istoj bini imala priliku da sluša i Bojanu Vunturišević.

Program drugog dana festivala počeo je danas već u 14 časova na H2O stage na bazenu u Banji.

Glavna zvezda drugog dana Džejmi Džouns nastupiće, prema satnici festivala, od 5 časova izjutra na glavnom Fire stage, a na istoj bini nastupiće i Beni Rodrigez, kao i domaći di-džej Dejan Milićević.

Na Live bini večeras će za publiku nastupiti Senidah, Sara Jo, Fox i drugi.

Ovogodišnji Lovefest je u duhu zaštite životne sredine pa su organizatori omogućili recikliranje limenki, a posetioci bi za pet limenki mogli da daobiju pola tokena, koji je zvanična valuta plaćanja na samom festivalu.

Organizatori su ranije saopštili da je svetski vodeći sajt za rezervaciju smeštaja Booking.com zabeležio više od 80 odsto popunjenosti kapaciteta Vrnjačke Banje.