BEOGRAD – Generalni direktor beogradskog fudbalskog kluba “Crvena zvezda”, Zvezdan Terzić rekao je danas da nema želja pred žreb za Ligu šampiona, ali da bi za protivnika “voleo Dinamo” iz Zagreba.”Voleo bih da dobijemo Dinamo da se izmeri na terenu ko je bolji, da pokažemo da smo najbolji na ovim prostorima. Mislim da je Zvezda izrasla kao klub koji je najbolji i najjači u regionu i voleo bih da to pokažemo na terenu”, rekao je Terzić u razgovoru sa novinarima u Beogradu.

Zvezda se plasirala u Ligu šampiona, a na žrebu sutra u Monaku će biti u četvrtom šeširu. Dinamo Zagreb je mogući rival pošto je u trećem.

“Sigurno je da bi taj dvomeč izazvao mnogo predigri van terena koje nemaju veze sa sportom, koje bih voleo da izbegnemo. Zvezda treba da pravi imidž sportskog kolektiva sa fer-plejom, a te utakmice vuku recke prošlih vremena”, kazao je Terzić.

Iz prvog i drugog šešira želi najjače klubove, poput Real Madrida, Barselone, Juventusa i Bajerna.

“Paklena imena klubova su u prvom i drugom šeširu, ali bih voleo da dobijemo najveće, najjače rivale jer mislim da narod želi da u Beogradu gleda najveće asove, da se dese pravi sportski dogadjaji, a to mogu da obezbede samo najveći”, naveo je direktor Zvezde.

“Ovaj narod je željan velikih utakmica. Zvezda je pokazala protiv Napolija i Liverpula da je naučila da igra protiv najvećih”, istakao je Terzić.

Beta

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here