BEOGRAD – Prvi meč plej-ofa za plasman u Ligu Evrope između fudbalera Partizana i Moldea na stadionu u Humskoj, igraće se bez navijača, potvrđeno je danas.

Kako je saopšteno, molba koju je FK Partizan upitio regulativnom telu UEFA za ukidanje suspenzije nad stadionom u utakmici plej-ofa za kvalifikacije za Ligu Evrope je odbijena.

Dodaje se da će žalba koju su crno-beli podneli disciplinskoj komisiji UEFA biće naknadno uzeta u razmatranje o čemu će klub i javnost biti pravovremeno obavešteni.

Da podsetimo, beogradski klub kažnjen sa dve utakmice bez publike i sa 24.500 evra zbog rasističkih povika, ubacivanja predmata, paljenja baklji i blokirananja prolaza na stadionu tokom meča sa turskom Malatijom u trećem kolu kvalifikacija za LE.

“Na molbu FK Partizan po članu 73 (h) DR utakmici plej-of faze kvalifikacija za Ligu Evrope regulativno telo UEFA je dozvolilo prisustvo dece uzrasta do 14 godina koja pripadaju Omladinskoj školi fudbala crno-belih ili školama fudbala u Beogradu i Srbiji. Škole fudbala čiji članovi uzrasta do 14 godina, isključivo uz prisustvo trenera, žele organizovano da dođu na utakmicu moraju se prijaviti na brojeve telefona 011/2197437. Deca moraju imati validnu đačku ili zdravstvenu knjižicu tokom ulaska na stadion Partizan”, navodi se u saopštenju crno-belih.

Meč između Partizana i Moldea igra se u četvrtak od 21 sat.

Tanjug