BEOGRAD – Kraj letnjeg raspusta, turistička sezona i gradjevinski radovi doprinose većem broju vozila na putevima širom Srbije, posebno na onim koji vode ka većim gradovima saopštio je danas Auto-moto savez Srbije (AMSS).Prema informacijama od rano jutros putnička vozila čekaju na izlazu na graničnom prelazu Preševo 40 minuta, na izlazu na prelazu Horgoš čeka se 180 minuta.

Teretna vozila čekaju 90 minuta na izlazu na prelazu Horgoš.

AMSS ukazuje da je vreme zadržavanja na graničnim prelazima relativno i često promenljivo.

Radovi se obavljaju na više mesta širom Srbije.

Do 20. septembra produženi su radovi na pojačanom održavanju puta Irig-Ruma, na novoj kružnoj raskrsnici kod naplatne stanice Ruma. Tokom izvodjenja radova, saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila.

U utorak i sredu, 3. i 4. septebra, radiće se na postavljanju induktivnih petlji na deonici Obrenovac – petlja Ub. U utorak će se raditi u smeru petlja Obrenovac – petrlja Ub a u četvrtak u smeru petlja Ub-petlja Obrenovac. U zoni radova u dužini od 50 metara saobraćaj će se odvijati zaustavnom trakom.

Do 19. septembra produžavaju se radovi na pojačanom održavanju puta u Prvomajskoj ulici u Pančevu. Za saobraćaj će biti zatvorena leva strana deonice.

Betac