NOVI PAZAR – Poštovani prijatelji sporta i rekreacije.

Pod pokroviteljstvom Grada Novog Pazara, Sportski savez Novi Pazar, Plivački klub “NOVI PAZAR”, Plivački klub “DELFIN, , Gradska organizacija sportskih ribolovaca “NOVI PAZAR” i Planinarski klub “SANDŽAK”, ove godine kao i prethodnih godina organizjuje XXIII po redu MEMORIJAL “SAFET MAVRIĆ ĆAKO” posvećen jednoj od legendi Novopazarskog sporta Safetu Mavriću Ćaku.

Memorijal “SAFET MAVRIĆ ĆAKO” će se održati u nedelju, 18.08.2019. godine na Ribarićkom jezeru, naselje Jezgroviće, sa početkom u 11h.

U okviru Memorijala održaće se takmičenja u plivanju gde će se pored brojnih trka održati i Glavna trka, odnosno maraton na 5 kilometara koji se boduje za Kup Srbije u daljinskom plivanju.

Takođe će se održati i takmičenja u sportskom ribolovu dok su Planinari već obavili tradicionalni uspon na planini Hajli u čast rahmetli Safeta Mavrića Ćaka.

Za sve one koji su prethodnih godina pratili takmičenja na memorijalu, koji su se takmičili, za one koji žele po prvi put da prate, da se takmiče i podrže pomenuti memorijal i takmičenje, Sportski savez Novi Pazar je obezbedio prevoz do jezera, a polazak je u nedelju, 18.08.2019. godine u 9h ispred hotela Vrbak.

Vidimo se !!!