KOSOVSKA MITROVICA – Oko 500 mališana uzrasta do 14 godina krenulo je danas oko 11 sati iz severne Mitrovice i Zvečana ka Beogradu kako bi podržali fudbalere Partizana u večerašnjoj utakmici Lige Evrope protiv holandskog Az Alkmara, prenosi “Kosovo Online”.

Kako se navodi, oni su srećni i razdragani, sa dozom neizvesnosti, čekali ispred autobusa da organizatori pročitaju njihovo ime kako bi krenuli put glavnog grada Srbije.

“Poziv FK Partizan Osnovna škola “Vuk Karadžić” je prihvatila sa velikim zadovoljstvom i na put je krenulo oko stotinak mališana u dva autobusa. Oni su se sa velikim oduševljenjem odazvali akciji da pomognu fudbalerima Partizana. Videli su da je atmosfera bila sjajna na prethodnoj utakmici i očekujemo da će ovog puta broj dece biti još veći i da će Partizan pobediti“, kaže za “Kosovo Online” Mladen Perović, vođa puta iz Zvečana.

Oni najvatreniji obukli su obeležja svog omiljenog kluba, ali su put Beograda krenuli i njihovi vršnjaci koji navijaju i za ostale srpske klubove.

Kažu da će večaras biti svi kao jedan i da će se potruditi da pomognu Partizanu da ostvari važnu pobedu.

“Prvi put idem na utakmicu Partizana i nadam se da će mi pobedom ulepšati ovo veče”, rekao je Aleksa Anđelković iz Srbovca.

Tanjug