Bolonja – Ekipa Rome ostvarila je izuzetno važnu pobjedu protiv Bologne u gostima u susretu 4. kola italijanske Serije A rezultatom 2:1, a gol pobede za Vučicu postigao je Edin Džeko u 93. minuti.

Roma je u vođstvo stigla u 49. minuti kada Kolarov fantastično pogađa iz slobodnog udarca, ali samo pet minuta nakon toga Bologna s bele tačke stiže do poravnanja. Siguran realizator kaznenog udarca bio je Sansone.

Kada su svi očekivali kraj utakmice, Roma stiže do velike pobede. Pellegrini je probio po desnoj strani, ubacio je loptu u peterac Bologne, a iako je Roma igrala s igračem manje Edin Džeko je bio na pravom mestu i loptu glavom poslao u mrežu za velika tri boda gostiju iz Rima.
Za Džeku je ovo bio treći gol u ovoj sezoni Serije A, a prvi strelac je trenutno Berardi iz Sassuoloa koji je postigao pet.

Važnu pobedu u 4. kolu ostvario je i Napoli koji je sa 4:1 bio bolji od Leccea u gostima, a pogotke za ekipu Carla Ancelottija postigli su Llorente koji je postigao dva pogotka, Insigne i Ruiz.
Inter je nakon ovih utakmica ostao na prvom mestu s maksimalnih 12 bodova, Juventus je drugi sa 10, dok Napoli i Roma imaju devet, odnosno osam bodova. U sledećem kolu Roma će igrati domaći susret protiv Atalante, a Napoli protiv Cagliarija.