KOPAONIK – Fejsbuk na Kopaoniku snima dokumentarac o prvom teniseru sveta Novaku Ðoković, uz kadrove sa sedme “Drugarijade” koju organizuje Fondacija srpskog asa.

Višečlana ekipa je stigla iz Velike Britanije, sa brojnom opremom, bogatim iskustvom i zeljom da Ðokovića, njegovu suprugu i Fondaciju predstave celom svetu na lep i zanimljiv način.

Na čelu njihovog tima koji čine producent, zvučni operator, kamermani i asistenti, je Tom Peri iz Londona, ispred kompanije “Film Farmers”, angažovanom od Fejbuka, a prvi saradnik je Sem Klejson iz Sautemptona.

“Naš tim i nije toliko veliki, jer smo ovako fleksibilniji i možemo brže i lakše da napravimo snimke. Pravimo film od nekoliko minuta, sa fokusom na dobrotvornim aktivnostima najboljeg tenisera na planeti. Sa tim zadatkom smo proveli nekoliko divnih dana u Brzeću snimajući aktivnosti Fondacije “Novak Ðoković”. Sve je proteklo jako dobro i glatko, a imamo mnogo odličnih kadrova sa decom gde su se Novak i Jelena družili sa njima. Stvarno je sve besprekorno, tako da smo veoma smo zadovoljni kako napreduje snimanje. Korisnici FB mreže će moći da vide materijal krajem oktobra ili do kraja godine najkasnije”, ističu Britanci, saopštio je Ðokovićev PR tim.

Kako naglašavaju, Ðoković ih je oduševio profesionalizmom, strpljenjem i odnosom prema mališanima koje je ugostio na kampu prijateljstva.

“Definitivno ću od sad, pa nadalje, navijati za njega kada budem gledao tenis. Novak je jako fin, opušten, prijatan, i sve što smo ga zamolili da uradi, činio je sa lakoćom. Srećni smo što sarađujemo,” rekao je Tom.

Tanjug /Foto :Tanjug – D. Kujundžić

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here