BEOGRAD – Jedan maloletnik srpske nacionalnosti izboden je danas u neposrednoj blizini mosta na Ibru u Kosovskoj Mitrovici, preneo je portal Kossev.Incident koji se dogodio u popodnevnim časovima za Kossev je potvrdio portparol Kosovske policije za Regiona Sever, poručnik Branislav Radović. Kako je on naveo, do incidenta je došlo u danas u 18 časova, a policiju je o incidentu obavestio KBC gde se povredjeni sam javio.

Prema informacijama koje su iz KBC prosledili policiji, D.B. (17) je povredjen oštrim predmetom u predelu desne strane stomaka, ali dodatne informacije će biti dostupne nakon detaljnijih pregleda i nakon što mu bude pružena hirurška pomoć.

Istražni i forenzički tim izašli su na lice mesta, a o tom incidentu, budući da se radi o težem slučaju, obaveštena je i Regionalna istražna jedinica.

Kako je taj portal preneo, iz Kosovske policije za sada nema više detalja o predistražnim radnjama koje su i dalje u toku, ali kako nezvanično saznajemo, druga lica koja su učestvovala u ovom incidentu, kao i roditelji povredjenog, dali su izjave policiji.

Prema nezvaničnim informacijama sa terena iz više izvora tog portala, do incidenta je navodno došlo nakon kraćeg verbalnog sukoba grupe srpskih mladića sa grupom Albanaca koji su prešli most iz pravca Južne Mitrovice.

Beta