KURSUMLIJA, 8. septembra 2019. (Beta) – Policija je u Kuršumliji uhapsila jutros 42-godišnjeg S.V. iz tog mesta zbog sumnje da je fizički napao generalnog direktora preduzeća “Planinka”, Radovana Raičevića.

Kako je Raičević kazao agenciji Beta, S.V. je sinoć ušao u dvorište njegove kuće u Kuršumliji i zatražio da mu obezbedi ili kupi stan jer je “u teškoj finansijkoj situaciji”.

“Saslušao sam ga, uputio na institucije koje se time bave i zamolio da napusti dvorište. Medjutim, kada sam se okrenuo i krenuo ka ulaznim vratima, uhvatio me za ruku i nogom udario u glavu”, rekao je Raičević.

Dodao je da ga je potom S.V. više puta udario po glavi i telu.

Raičeviću je pružena lekarska pomoć u bolnici u Prokuplju a, po nezvaničnim informacijama, S.V. je priznao da je napao direktora “Planinke” i odredjen mu je pritvor do 48 časova posle čega će uz krivičnu prijavu biti priveden nadležnom tužilaštvu.

Po nezvaničnim saznanjima agencije Beta, S.V. je od ranije poznat policiji po nasilničkom ponašanju.

Incident su komentarisali predstavnici opozicije u Kuršumliji koji su na društvenim mrežama čestitali S.V, ocenujući da je napad imao političku pozadinu i navodeći “da je počelo”.

Direktor “Planinke” je rekao da ne poznaje S.V. i dodao da nema saznanja da je on član neke političke organizacije.