BEOGRAD – U okviru akcije “100 terena za jednu igru” večeras je na Medakoviću otvoren 79. obnovljeni košarkaški teren posvećen bivšem košarkašu, a sada treneru Monaka Sašhi Obradoviću.

Igralište u ovom delu Beograda, na kom je Obradović napravio prve košarkaške korake, dobilo je potpuno nov izgled, specijalnu podlogu, konstrukcije, zglobne obruče, table i tribine.

Privilegiju da prvi pokažu svoje umeće na novom terenu imali su i pioniri Crvene zvezde i Mega Bemaksa, a svoje umeće mnogobrojnoj publici pokazali su i sam Obradović, Igor Rakočević, Duško Savanović i Marko Kešelj.

Trener Monaka Saša Obradovoć istakao je da je velika čast što je dobio teren po svom imenu i u svom kraju.

“Velika čast za mene i moju karijeru. Zahvalio bih se svojoj zajednici Medaku. Ovde sam došao kada nikoga nije bilo, ni Plavog mosta ni Medaka 3. Na ovom terenu sam počinjao svoje prve korake, hvala Možartu što mi je omogućio tu veliku čast”, rekao je Obradović posle otvaranja terena.

Predsednik opštine Voždovac Aleksandar Savić zahvalio se kompaniji Možart što imaju razumevanja za sve mlade ljude na Voždovcu, u gradu Beogradu i celoj Srbiji što jednom odgovornom politikom pomažu lokalne samouprave.

Tanjug

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here