BEOGRAD – Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević izjavio je da ne zna da li su mu slatke ili teške muke da sastavi ekipu za derbi protiv Partizana zbog velikog broja stranih igrača.

“Sama činjenica da je derbi govori dosta toga, početak je prvenstva, dolazi posle, poželeo bih da bude dobra predstava na terenu i van njega. Svi akteri bi trebalo uživaju”, rekao je Milojević na konferenciji za medije na stadionu “Rajko Mitić”.

On ističe da još uvek nije doneo odluku koja četiri stranca će biti u timu u konkurenciji Van La Pare, Tomanea, Žandera, Boaćija, Marina, Garsije, Bena i Kanjasa.

“U situaciji smo koja nije nova, imamo veliki broj stranaca, a samo četvorica mogu da budu u protokolu. Razgovarao sam sa njima još pre nekoliko kola, i kao profesionalci su shvatili”, rekao je Milojević, dodavši da je prvi put ima ovakav problem da sastavi tim i da “ne zna da li su to slatke ili teške muke” zbog konkurencije.

Za meč protiv Partizana nije potreban dodatni motiv, naglašava trener Zvezde.

“Igramo s Partizanom, ne treba nam dodatni motiv i igračima ne moram ništa da kažem. Motiv je sam po sebi. Svaki dobar potez se meri 10 puta bolje, isto tako i lošiji. Nije isto kada se napravi greška na derbiju, sve je pod dodatnom lupom. Tu se i postaje igrač”, rekao je trener Zvezde.

Rodić je juče trenirao i Milojević očekuje da bude spreman za utakmicu.

Tanjug