BEOGRAD – Dnevne novine na naslovnim stranama izdanja za 20. septembar, pišu o aferi sa kompanijom za matične ćelije u Švajcarskoj “Krio Sejv”, o održanom šestom okruglom stolu o izbornim uslovima na Fakultetu političkih nauka u Beogradu, o blokadi zgrade Rektorata i drugim temama.

ALO – Ekskluzivno prenosi detalje hapšenja u Kliničko- bolničkom centru Kragujevac- “Načelnik Kliničkog centra laser vredan 60.000 evra prebacio kod privatnika!”

BLIC – “Merkel tražila sastanak sa Vučićem u Njujorku” o saznanjima tog lista da je nemačka kancelarka Angela Merkel tražila sastanak sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem sledeće nedelje kada će oni učestvovati na sednici Generalne skupštine Ujedinjenih nacija u Njujorku. Direktor poljskog “Famikorda” Tomas Baran za taj list “Uzorke matičnih ćelija čuvaćemo bar pet godina”.

VEČERNJE NOVOSTI – O aferi “Krio sejv” predsednik “Famikord grupe” Jakub Baran “Matične ćelije u Poljsku stigle bez dokumentacije”. “Dete popilo asepsol, obdanište će tužbu” o odgovoru porodice iz Rače čija je devojčica popila asepsol u vrtiću.

DANAS – “Opozicija: Predloženi ustupci naprednjaka su kozmetički” o merama Srpske napredne stranke koje je predstavio predsednik beogradskih naprednjaka Nebojša Stefanović na okruglom stolu na Fakultetu političkih nauka u Beogradu.

INFORMER – “Nova ucena Amerike , Tramp: Srbi terajte Kineze!” Pod naslovom ; “Nova pobuna – Demokratska stranka opet protiv Djilasa” list prenosi da su demokrate ipak pristale na pregovore sa vlašću oko izbora, uz posredovanje EU, čemu se Savez za Srbiju oštro protivi.

KURUR – Najbrutalnije vršnjačko nasilje do sada – “Dečaku slomili ruku samo zato što nije hteo da se bije”. List prenosi i izjavu Gordane Čomić da je status Demokratske stranke u Savezu za Srbiju – privremen.

POLITIKA – “Mogući razgovori u ‘Žan Mone’ formatu” o najavljenim novim serijama razgovora vlasti i opozicije o izbornim uslovima. “Novi Trampov savetnik pregovarač za talačke krize” o novom savetniku za nacionalnu bezbednost američkog predsednika Donalda Trampa Robertu O’ Brajenu.

SRPSKI TELEGRAF – List piše “Palmer u akciji. Trampov čovek izbacije EU iz priče o Kosovu”. Naslovnom stranom lista dominiraju naslovi i podnaslovi: “Borba do istrebljenja. Rat. U bici za lidera opozicije ne biraju se sredstva! Djilas, koji zagovara bojkot, želi da satre Sergeja, koji može da udje u parlament ukoliko PSG izadje na izbore”.

Beta