BEOGRAD – Beogradske dnevne novine na naslovnim stranama izdanja za sredu, 25. septembar, pišu o aktivnosti predsednika Srbije Aleksandra Vučića na zasedanju UN u Njujorku, o završetku blokade zgrade Rektorata u Beogradu, o aferi sa kompanijom “Krio Sejv” u Švajcarskoj.

BLIC – “Dijalog nemoguć sve dok Priština ne ukine takse” o sastanku Vučića s nemačkom kancelarkom Angelom Merkel u Njujorku. “Izbore mogu da odlože samo rat ili prirodna katastrofa” – o zahtevu dela opozicije za odlaganje predstojećih izbora.
VEČERNJE NOVOSTI – “Matične ćelije prenose u Belgiju?” o aferi sa kompanijom “Krio Sejv” u Švajcarskoj. “Pao u komu, firma mu dala otkaz” o smrtu radnike kraljevačke “Čistoće”.

DANAS – “Informer objavio izveštaj sa sastanka koji je odložen” o tome da je list “Informer” objavio vest o sastanku Vučić-Merkel iako u to vreme sastanak još nije ni počeo. “Studenti danas prekidaju blokadu” posle 13 dana u zgradi Rektorata Univerziteta u Beogradu. “Goran Vesić prevario Beogradjane, Trg opet zatvoren za vozila” o popravnim radovima na Trgu Republike u Beogradu.

POLITIKA – “Berlin i Pariz rešavaju probleme na Balkanu” – o sastanku Vučić-Merkel u Njujorku. “Rektorka opravdava blokadu Rektorata” o Ivanke Popović da “staje uz svoje studente”.

Beta /Foto :Pixabay