BEOGRAD – Dnevne novine na naslovnim stranama izdanja za subotu, 21. septembar, pišu o o predstojećim sastancima na kojima će se razmatrati pitanje Kosova, o sutrašnjem derbiju, o problemima sa kompanijom za matične ćelije u Švajcarskoj “Krio Sejv” i o drugim temama.

BLIC – “Sva pitanja i odgovori o aferi ‘Krio sejv'”, list piše o kompaniji “Femikord” koja objašnjava kako saznati da li su matične ćelije dece bezbedno stigle u Poljsku. “Derbi dva čarobnjaka”, o derbiju FK “Partizan i Fk “Crvena Zvezda”.
VEČERNJE NOVOSTI – “Kosovo vruća tema u Njujorku”, list piše o predstojećem sastanku predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa nemačkom kancelarkom Angelom Merkel. “‘Večiti’, FSS i sudije oči u oči pred derbi”, o sastanku sudija i predstavnika FK “Partizan” i FK “Crvena Zvezda” pred sutrašnji derbi.

DANAS – “SNS obećava izbore bez zloupotrebe državnih resursa”, list piše o pristanku Srpske napredne stranke da zabrani zloupotrebu javnih resursa tokom izborne kampanje i sredjivanju biričakih spiskova. “Ivanka Popović: Studenti moraju izaći iz Rektorata, ali ne kao pobedjeni”, o izjavi rektorke povodom blokade zgrade Rektorata od strane studenata iz “Jedan od pet miliona”. “Marinković: Bitniji je život u uredjenom društvu nego plata od 500 evra”, intervju sa rediteljem Draganom Marinkovićem povodom filma “Pijavice”.
POLITIKA – “Bitka za Kosovo na Ist Riveru”, list piše o predstojećim sastancima Angele Merkel, Sergeja Lavrova i drugim državnicima. “Pucanje magistralne cevi potopilo centar Beograda”, o pucanju cevi u ulici 27. marta u Beogradu. “Grčka očajna zbog sve većeg broja migranata”, o povećanju izbeglica za 60 odsto u avgustu u Grčkoj.

Beta /Foto :Pixabay