BEOGRAD – Dnevne novine na naslovnim stranama izdanja za 24. septembar pišu o predstojećim parlamentarnim izborima na proleće naredne godine, o sastancima predsednika Srbije Aleksandra Vučića tokom 74. zasedanja Generalne skupštine Ujedinjenih nacija (UN) u Njujorku, blokadi Rektorata, o vršnjačkom nasilju i o drugim temema.

ALO – “Ubijenog dečaka otac izbacio iz kuće”, list piše da je ubijeni dečak iz Knjaževca mesecima bio žrtva zlostavljanja vršnajaka, ali i porodice. “Patrijarhu srpskom ne daju da udje u Crnu Goru!”, o najavi Crnogorskog pokreta da će tražiti zabranu ulaska patrijarha srpskog Irineja u Crnu Goru čiji je dolazak najavljen povodom obeležavanja 800 godina autokefalnosti Srpske pravoslavne crkve.

BLIC – “Vučić u Njujorku traži da i Srbija dobije nešto”, list piše o najavljenim sastancima predsednika Srbije Aleksandra Vučića tokom zasedanja Generalne skupštine UN. “Jutkina sramna odbrana”, o nastavku sudjenja protiv bivšeg predsednika Opštine Brus Milutina Jeličića-Jutke.

VEČERNJE NOVOSTI – “Patrijarha proglasili okupatorom”, list navodi da Crnogorski pokret traži da se patrijarhu Irineju zabrani dolazak na proslavu u Grblju povodom 800 godina autokefalnosti Srpske pravoslavne crkve. “Manji porez gazdama koji zaposle mlade”, namet na plate biće niži i do 70 posto.

DANAS – “Posebnim zakonom izbore pomeriti za jesen”, list prenosi mišljenja članica Saveza za Srbiju (SzS) o merama koje je Srpska napredna stranka (SNS) predložila za poboljšanje izbornih uslova. “Ana Brnabić: Rektorka se svrstala na jednu od političkih strana”, list piše o blokadi Rektorata ; i prenosi izjavu premijerke nakon što je rektorka Beogradskog univerziteta Ivanka Popović osudila “upad aktivista vladajuće stranke u zgradu Rektorata”.

INFORMER – “Vučić: reći ću kancelarki, Srbija ne može da izgubi sve” danas sastanak predsednika Srbije Aleksandra Vučića i nemačke kancelarke Angele Merkel u Njujorku. “Sudija nam je poništio čist gol!”, kaže generalni direktor Fudbalskog kluba Crvena zvezda Zvezdan Terzić, posle utakmice sa ; Partizanom, dok predsednik FK Partizan Milorad Vučelić ističe: “Titula će biti naša”.

KURIR – “Ovo su deca monstrumi”, o ubistvu dečaka u Knjaževcu. Pod naslovom “Merkelova ima ; važnu poruku za predsednika Vučića”, najava sastanka predsednika Srbije Aleksandra Vučića i nemačke kancelarke Angele Merkel.

POLITIKA – “Vlada Srbije zabranila funkcionersku kampanju”, list piše o zaključku koji je donela Vlada, a kojim se dodatno unapredjuje izborni proces u Srbiji. “Dačić: EU treba odlučnije da se založi za kompromis”, list piše o zasedanju Generalne skupštine UN i porukama nakon radne večere visoke predstavnice za spoljnu politiku i bezbednost Evropske unije Federike Mogerini i predstavnika zemalja Zapadnog Balkana.

SRPSKI TELEGRAF – “Trampov Srbin donosi 10 milijardi evra”, list piše da će Džon Jovanović “voditi investicioni paket koji predvidja podelu Kosova i rešavanje svih problema na Balkanu”. “Gradjevinski kauboji grade devet spratova na Vidikovcu i prete pištoljem”, list piše da je firma “Roling invest” bez bilo kakve dozvole sagradila soliter od osam spratova u Ulici kneza Višeslava u Rakovici.