BEOGRAD – Kapiten Real Madrida Serhio Ramos rekao je da su kvalitetni fudbaleri kao Pol Pogba iz Mančester junajteda, dobrodošli u španski klub.

Tokom leta spekulisalo se o prelasku Pogbe iz Junajteda u Real, ali je francuski fudbaler ostao na Old Trafordu.

Trener Reala Zinedin Zidan želeo je da dovede sunarodnika u svoj tim, ali je klubu ponestalo novca kako bi ispunio visoke zahteve Junajteda, posle skupih transfera Edena Azara i Luke Jovića.

“Mislim da su vrata Real Madrida uvek otvorena dobrim igračima kakav je on”, rekao je Ramos, preneli su britanski mediji.

“Pogba je jedan od najboljih igrača. On je drugačiji i pokazao je koliko vredi u Juventusu, a sada i u Mančester junajtedu. On donosi ravnotežu. Ima velikog uticaja u napadu i u neverovatnoj je fizičkoj formi”, dodao je on.

Pogba je zbog povrede propustio obaveze reprezentacije Francuske u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, a u Junajtedu se nadaju da će se uskoro vratiti u punu formu, pošto ekipu očekuje mnogo utakmica.

Junajted će u subotu igrati protiv Lestera u Premijer ligi, a zatim narednog četvrtka protiv Astane u Ligi Evropa. Do kraja meseca ekipa će igrati u prvenstvu protiv Vest Hema, protiv Ročdejla u Liga kupu, a zatim i protiv Arsenala u Premijer ligi.

Beta