TUTIN – Policijski službenik Boban Stašević iz Tutina izazavao je u ponedjeljak, 2. septembra oko 19 sati saobraćajni incident u centru ovog grada u kojem je lakše povređena Mersiha Ejupović, prenose lokalni mediji.

Kako se navodi, Stašević je, van dužnosti, upravljajući privatnim vozilom marke “seat” nasrnuo na sugrađanku Mersihu Ejupović koja se u tom trenutku kretala pešačkom stazom u blizini mosta i raskrsnice prema Novom Pazaru.

U poslednjem trenutku, kada je primetila da joj se automobil velikom brzinom približava i penje na pešačku stazu, kako bi izbegla veće posledice devojka je skočila u 2 metra niži haustor, gde je zadobila lakše tjelesne povrede.

Kako navode svedoci ovog događaja, nakon što je na lice mesta stigla policijska patrola Stašević je, u vidno alkoholisanom stanju, odbio da se podvrgne alkotestiranju i fizički nasrnuo na kolege prilikom pokušaja njegovog privođenja, a jednog od njih oborio na asfalt.

Policajac Stašević je došao u sukob i sa okupljenim građanima koji su nakon udesa negodovali zbog bahatog i neljudskog odnosa ovog policajca nakon što je umalo udario ženu.

Kako Sandžačke nezvanično saznaju, povređena devojka je hitno prebačena u Opštu bolnicu u Novom Pazaru.