BEOGRAD – Golman Crvene zvezde Milan Borjan izvinio se navijačima za kiks protiv Olimpijakosa (3:1) u Ligi šampiona, ali i poručio da je taj trijumf pokazao da se njegov tim izdigao iznad velikog pritiska usled poraza od Partizana pre dve nedelje.

Borjan je poručio da su crveno-beli, posle minusa u prvom delu, u nastavku pokazali karakter i veliku energiju i to nakon što je između dva poluvremena trener Vladan Milojević, kako je naglasio, bio ljut.

“Izvinio bih se zvezdaškoj javnosti na onako primljenom golu. Nadam se da mi je oprošteno za sve predhodne odbrane i za budućnost u kojoj ću, verujem, doneti mnogo više odbrana i svega”, rekao je Borjan na pitanje Tanjuga, dan kasnije sumirajucih utiske u razgovoru sa novinarima.

Borjanova greška usledila je u 37. minutu kada posle šuta Rubena Semeda, iz praktično “mrtvog” ugla, lopta završila u mreži.

“Video sam da će njihov igrač da vrati povratnu, odvojio sam se korak od stative kako bi presekao loptu, Semedo nije udario kako je hteo i vratila se u gol. Bila mi je slaba reakcija, gol ide na moju dušu”, poručio je fudbalski reprezentativac Kanade, a onda objasnio razgovor na poluvremenu.

“Na poluvremenu je trener Vladan Milojević bio mnogo ljut na nas, jer se nismo držali onoga što nam je rekao pre meča. U nastavku smo ušli sa tim planom, akcijama kroz igru i kornere i baš je to donelo rezultat”, rekao je Borjan, naglasivši da je u tom trenutku dobio veliku pomoć od Milojevića i saigrača i da mu je to dalo snagu u nastavku meča.

Tanjug