NOVI PAZAR – Odbojkaški trener Dragan Bonić predvodiće ekipu Novog Pazara u nastavku sezone, rečeno je večeras u tom superligašu.

“Bonićev prvi mandat u Pazaru bio je izuzetno uspešan, verujem da će tako biti i ovog puta. On će nam se priključiti početkom naredne sedmice”, rekao je predsednik Novog Pazara Denis Mavrić.

Bonić zbog administrativne procedure neće sutra voditi ekipu u osmini finala Kupa Srbije protiv Spartaka iz Ljiga, kao ni na subotnjem gostovanju u Nišu u okviru četvrtog kola Superlige, a ovosezonski debi na klupi Pazara imaće u meču petog kola sa Radničkim.

Četrdesetčetvorogodišnji stručnjak, koji će u pazarskom superligašu naslediti Gorana Ilića, najveći deo trenerske karijere proveo je u požarevačkom Mladom radniku, a pre pet godina bio je prvi starteg Novog Pazara na debiju te ekipe u elitnom rangu.

Bonić je te sezone s Pazarcima stigao do polufinala plej-ofa, gde je uspešniji bio beogradski Partizan.

“U planu su još neke novine, ali o tom potom. Siguran sam da je naša pozicija na tabeli samo trenutna slabost i da slede bolji dani. To ovdašnja odbojkaška publika zaslužuje. Sezona je duga i želim da budemo najbolji kada je najpotrebnije”, zaključio je Mavrić.