VRANJE – Skoro dva miliona dinara iz gradskog budžeta, koja su prihod od naplaćenih saobraćajnih kazni na teritoriji Vranja, opredeljeno je za nabavku opreme za saobraćajnu policiju u tom gradu, povodom čega su danas gradonačelnik Vranja Slobodan Milenković i načelnik Policijske uprave u Vranju Igor Živković potpisali ugovor o materijalno-tehničkom opremanju saobraćajne policije.

Milenković je prilikom potpisivanja ugovora rekao da “iako je donacija usmerena za potrebe radnika MUP-a ona je u isto vreme direktno vezana za poboljšanje sigurnosti i opšte bezbednosti gradjana”.

Od novca iz gradskog budžeta za saobraćajnu policiju u Vranju biće nabavljeno 100 stop tablica, 80 pištaljki, jedan dreger aparat koji se koristi za otkrivanje psihoaktivnih supstanci, dva nesesera za vršenje uvidjaja, dva kompjutera sa pratećom opremom, dva štampača, šest kancelarijskih radnih fotelja, foto aparat sa pratećom opremom, četiri smart telefona i jedan fiksni telefon sa centralom.

Načelnik PU Vranje Igor Živković je rekao da će “donirana oprema biti upotrebljena za povećanje nivoa bezbednosti u saobraćaju na području grada Vranja”.

Beta