NOVI PAZAR – Odbojkaš Novog Pazara Aleksandar Ivković rekao je danas da očekuje tešku i neizvesnu utakmicu protiv Spartaka iz Ljiga u osmini finala Kupa Srbije, ali i da je vreme da njegova ekipa ostvari prvi ovosezonski trijumf.

“Bitan meč, moramo da zbijemo redove. Oni jesu drugoligaši, ali zadržali su okosnicu tima i doveli neke internacionalce. Nadam se da ćemo se probuditi posle poraza u prvenstvu i da ćemo pokazati publici da će se ovde igrati kvalitetna odbojka”, rekao je Ivković.

On je izrazio očekivanje da će igrači koji su se kasnije priključili, primač Luka Veličković i korektor Hamza Ouafi, pokazati sav potencijal.

“Bilo je malo problema u adaptaciji, sada je vreme za bolju i tečniju igru. Stigli su posle prvog kola u prvenstvu, ali već su se ustalili u postavi”, naveo je Ivković.

Tehničar Pazara ocenio je da će odbojkaška takmičenja ove sezone u Srbiji biti najkvalitetnija u poslednjih pet, šest godina.

“Ekipe su ujednačene, nema lakih rivala. Očekivali smo da ćemo lakše prebroditi uvodna kola u prvenstvu, dok ne oformimo tim. Uz novog trenera, kojeg očekujemo, možda i uz neko pojačanje, daćemo maksimum kako bismo se konsolidovali i nadoknadili zaostatak u Superligi”, naveo je Ivković.

Novopazarci su se početkom sedmice rastali sa trenerom Goranom Ilićem, pa će ih u Kupu Srbije protiv Spartaka iz Ljiga, sutra od 18 časova u dvorani Pendik, predvoditi član stručnog štaba Almir Rugovac.

Beta