NOVI PAZAR – Građevinski infrastrukturni radovi odvijaju se na mnogim lokacijama u gradu. Počeo je da se radi krak Ulice generala Živkovića. Od ponedeljka će početi da radi na još 11 novih gradilišta, ali I na zameni slivničke rešetke na raskrsnici ulica Veljka Vlahovića I Prvog maja.

Novopazarski putari počeli su da za asfalt primremaju krak Ulice generala Živkovića. Meštani koji ovde žive nestrpljivo očekuju asfalt, kako kažu srećni su što od ove zime više neće gaziti blato.

Kako je i najavljeno od ponedeljka će početi priprema za asfalt u 11 ulica u Novom Pazaru. Istovremeno će radnici JP za uredjivanje građevinskog zemljišta Novi Pazar izvoditi radove na sanaciji slivničke rešetke kišne kanalizacije na raskrsnici ulica Veljka Vlahovića i 1. Maja.

Ulica 1. Maja će biti zatvorena za saobraćaj 20 dana, a saobraćaj će se odvijati alternativnim putnim pravcima, u skladu sa Saobraćajnim projektom i postavljenom vertikalnom saobraćajnom signalizacijom.

Iz ovog preduzeća apeluju na građane da budu strpljivi dok se izvode navedeni radovi te da poštuju saobraćajnu signalizaciju, u cilju kvalitetnijeg rada i poštovanja roka za završetak radova.