NOVI PAZAR – Sportski savez Novi Pazar već tradicionalno godinama organizuje sportska nadmetanja u okviru obeležavanja “Dečije nedelje” u saradnji sa Gradskom organizacijom “Prijatelji dece”i predškolskom ustanovom “MLadost”.

Tako je i ovoga 9. oktobra organizovana Trka radosti predškolaca. Idealno mesto za održavanje dvije trke – cicibana i cicibanki bio je novi teren sa veštačkom travom na sportsko rekreacionom centru. Po idealnom vremenu tačno u deset je startovala prva trka. Trojica prvih u cilju kojima su pripale medalje, diplome i pokloni organizatora: šampion i najbrži ciciban dolazi iz vrtića “Pčelica” Alen Sejdović, drugo mesto je pripalo Leventu Tici iz vrtića “Mladost” dok je treći, bronzani bio Halid Djukić iz vrtića “Dečja radost”.

I kod cicibanki je bilo uzbudljivo i neizvjesno do kraja. Trostruka pobeda vrtića “Dečja radost”: prvo mesto i zlatna medalja za Ajšu Rastoder, drugo mesto je osvojila, praktično u fotofinišu Andrijana Radisavljević, dok je treća bila odlična i veoma brza Nadja Bačevac.