BEOGRAD – Košarkaški klub Partizan saopštio je danas da će prodaja pojedinačnih ulaznica za meč Evrokupa protiv Tofaša početi sutra.

Nakon osvajanja Superkupa ABA lige i pobede u Veneciji, Partizan će u u utorak, 8. oktobra, od 20.00 odigrati svoj prvi meč na domaćem terenu. Crno-beli će u drugom kolu Evrokupa dočekuti turski Tofaš, a prodaja ulaznica za taj meč počinje sutra.

Ulaznice će se prodavati u petak, subotu, ponedeljak i utorak u Tiketlajnu na Novom Beogradu od 10.00 do 18.00.

Na blagajnama Beogradske arene prodavaće se u ponedeljak i utorak od 10.00 do 18.00, odnosno do početka utakmice.

Za ulaznice za tribine potrebno je izdvojiti 400 (nivo 400), odnosno 600 dinara (nivo 500), dok je cena karata za parter 1.000 dinara. Cena ulaznica “standard 2” je 800 dinara, “standard 1” 1.000, a “superior” 1.400 dinara.

Partizan je, takodje, istakao da su sva da su sva mesta u Areni numerisana i da će vlasnici ulaznica moći da sednu samo na svoja mesta, za koja imaju kartu.

Takodje, deci uzrasta do šest godina omogućen je besplatan ulaz na utakmicu, ali ona neće imati svoje sedište već će moći da utakmicu prate sedeći u krilu roditelja ili pratioca.

Partizan je naveo i da je, osim poštovanja numeracije sedišta u dvorani, neophodno da svi prolazi u dvorani budu prohodni u svakom momentu, da se poštuje zabrana pušenja u dvorani, kao i bacanje predmeta u teren ili korišćenje pirotehničkih sredstava.

Beta

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here