BEOGRAD – Telekom Srbija i FOX Networks Group (FNG) proširuju saradnju i od danas, 1. oktobra, korisnici mts TV od 1. oktobra mogu da prate programe FOX, FOX Life, FOX Crime, FOX Movies, 24Kitćen i BabyTV, pored kanala National Geographic i National Geographic Wild, koji su i ranije bili u ponudi ove platforme, saopštio je Telekom Srbija.

“Prezadovoljni smo što možemo da ponudimo sadržaje iz FNG portfolija većem broju gledalaca u Srbiji”, izjavila je Irina Totova, generalna direktorka kompanije Fox Networks Group.

“Kroz naš visokokvalitetni sadržaj želimo da zabavimo, informišemo i inspirišemo gledaoce i povedemo ih dalje nego što su mogli da zamisle”, rekla je Totova.

Kako se navodi u saopštenju, pažljivo odabran i precizno aranžiran program FNG kanala zadovoljiće sve ukuse i sada će biti dostupan još većem broju gledalaca kroz novu saradnju kompanija FOX Networks Group i Telekoma Srbija.

“Ponuda Fox-ovih kanala upravo je ono što je bilo potrebno da upotpunimo ponudu na našoj mts TV platformi. Pored vrhunskog domaćeg sadržaja koji nastaje u produkciji Telekoma Srbija, mts korisnici će ubuduće moći da prate i kvalitetan filmski i serijski program koji je širom sveta našao mnogobrojnu odanu publiku“, izjavila je Jana Ljubičić, izvršna direktorka za privatne korisnike Telekoma Srbija.

Tanjug