Naslovna Sport U “Šarenoj trci” CRH Cementare hiljadu trkača

U “Šarenoj trci” CRH Cementare hiljadu trkača

PARAĆIN – U organizaciji Fabrike cementa “CRH Srbija” iz Popovcaa, danas je u Paraćinu odrzana neobicna ulicna trka, pod nazivom “CRH Šarena trka”, u kojoj je ucestovalo oko hiljadu građana, od najmlađih do rekreativaca.

Neobična zato što su učesnici trke bili obojeni u najrazličitije boje jer su ih devojke, na svakih 700 metara, na stazi dugoj pet kilometara, posipale različitim neškodljivim bojama.

U trci je učestovao i generalni direktor Cementara Roman Menz, sa porodicom. Pobednica trke u ženskoj konkurenciji je Tijana Dimić, druga i treća, kroz cilj su prošle Ema Ðokić i Ljubica Popić.

Kod muškaraca prvi je stazu pretrčao Dušana Krstić, drugi Tomislav Panića i treći Srećko Milanović. Najšareniji su bili Aleksandra Arsenijević, Stefan Milojković i Jovan Petrić.

Njima je pehare uručio Menz.

Posle završetka trke i uručenja pehara Menz je rekao kako je ovo bio bio divan dan i zabavan dan, jer je učestvovalo puno trkača puno mladih ljudi, među njima i on sa suprugom i kčerkicama.

“CRH Šarena trka”, krenula je iz centra Paraćina, od spomenika, a trčali su đaci osnovnih i srednjih škola Paraćina i Popovca i okolnih sela, studenti, zaposleni u CRH kompaniji i članovi njihovih porodica i grdajani, svi koji su želeli da budu deo ovog sportskog i zabavnog događaja.

Tanjug

Exit mobile version