BIJELO POLJE – Zbog sumnje da je počinio razbojništvo, uhapšen je Mojkovčanin Z.V. (34) , a policija pokušava da locira još dva osumnjičena, saopšteno je iz Uprave policije.

Kako navode, Dežurna služba Centra bezbednosti Bijelo Polje obaveštena je da je u prostorije Hitne medicinske pomoći pristupio B.S. (40) iz Bijelog Polja sa povredama nastalim iz nasilja.

“Kriminalističkom obradom policija je došla do sumnje da je 22. novembra 2019. godine oko 18,00 časova na štetu B.S. počinjeno krivično delo razbojništvo. Tom prilikom su tri maskirana i naoružana lica došla do kuće oštećenog, polomila prozor i ušla u unutrašnjost kuće. Oni su krivično delo počinili uz prijetnju nožem i dva pištolja. Z.V. je, sumnja se, oštećenom zadao više udaraca u predelu glave i tela, dok ga je jedan osumnjičeni udario pištoljem u predelu glave, nakon čega su mu, kako se sumnja, otuđili novac u iznosu od oko 2.200 evra. Treći osumnjičeni je prilikom izlaska iz kuće ispalio jedan hitac iz pištolja u za sada nepoznatom pravcu”, saopšteno je iz polcije.

U koordinaciji sa službenicima Odeljenja bezbednosti Mojkovac Z.V. je juče uhapšen u Mojkovcu i sproveden u Centar bezbednosti Bijelo Polje.

On će uz krivičnu prijavu biti priveden državnom tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju.

“Kod Z.V. su pronađeni predmeti za koje se sumnja da su korišćeni prilikom izvršenja krivčnog dela i oni će biti predmet veštačenja u Forenzičkom centru”, zaključeno je u saopštenju policije.


Portal Antena M