NOVI PAZAR – Grad Novi Pazar pokonio je sadašnjim i brojnim generacijama budućih učenika Osnovne škole „Vuk Karadžić“ , novi sportski teren, na kome će nesmetano obavljati nastavu fizičkog vaspitanja.

Poklon je samo deo intenzivnog zalaganja lokalne samouprave da u saranji sa školskim rukovodstvom, đacima i nastavnicima obezbedi adekvatne uslove za obavljanje nastave.

Gradonačelnik Novog Pazara Nihat Biševac, podsetio je ovim povodom da je u kratkom vremenskom roku mnogo toga urađeno kako bi objekat škole bio pretvoren u funkcionalan i moderan prostor.

„Želeli smo da učenici i nastavnici budu zadovoljni. Izgrađene su i potpuno opremljene četiri nove učionice ove škole. U toku je rekonstrukcija sportske hale „Izudin Šušević“, koja se nalazi u neposrednoj blizini škole a koja će najmlađima, kao i svim građanima biti od koristi.“

Kako je ulaganje u obrazovanje najbolja investicija u budućnost, Grad će u narednom periodu napraviti još jedan značajan korak.

„Na zadovoljstvo svih, a imajući u vidu broj učenika, na našu inicijativu, a preko Kancelarije za javna ulaganja biće obezbeđeni uslovi za potpunu rekonstrukciju OŠ „Vuk Karadžić“, kazao je ovim povodom gradonačelnik Nihat Biševac.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here