NOVI PAZAR – Trener odbojkaša Novog Pazara Dragan Bonić rekao je danas da je predstojeći rival Radnički izuzetno kvalitetan tim, a da je za pobedu na domaćem terenu u tom meču petog kola Superlige neophodan agresivan servis.

“Pojačali su se, a posebno briljira korektor Vladimir Jekić. Tu su primači Nemanja Stevanović i Srećko Ristić, jaki su na svim pozicijama. Treba da nametnemo svoj stil, servisom pomerimo od mreže njihovog dizača Nikolu Petrovića, a onda blokom i odbranom zaustavimo najbolje napadače Kragujevčana”, rekao je Bonić.

Radnički je dobio tri i izgubio jednu utakmicu, pa zauzima treću poziciju na superligaškoj tabeli.

S druge strane, Pazarci će s novim trenerom Bonićem pokušati da ostvare prvi trijumf u prvenstvu i pomere se sa začelja.

“Drago mi je što sam ponovo u klubu, u kojem sam proveo lepe trenutke. Imali smo uspešnu saradnju pre pet godina. Hvala predsedniku i upravi na ukazanom poverenju”, kazao je Bonić.

“Iza nas je nekoliko treninga, vidi se kvalitet i veliki potencijal. Momci su željni bolje igre i pobeda. Pokušaćemo da zajedno vratimo klub u gornji deo tabele, gde mu je i mesto”, dodao je on.

Pazarci su u međuvremenu ostali bez primača servisa Luke Veličkoviča, koji je otišao u kiparski Apoel iz Nikozije.

Odbojkaši Novog Pazara i Radničkog igraće sutra od 18 časova u dvorani Pendik.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here