NOVI PAZAR – Naselje Rasadnik dobiće igralište za različitom sadržajima za decu, ali i mesto za odmor i rekraciju. Radovi su počeli, a očekuje se da će biti završeni za dve nedelje. Ova vest obradovala je meštane tog dela grada.

Stanovnik ove ulice Enes Kršić, kaže da je izgradnja igrališta od velikog značaja, a kojem se najviše raduju deca. Na ovom igralištu će mališani biti bezbedni, jer će boraviti blizu svojih kuća na mestu, koje će biti ograđeno i bezbedno za sport I rekreaciju. Kršić kaže da će igralište služiti deci iz Rasadnika, ali i okolnih naselja.

Plac u Rasadniku iskorišćen je za igralište. Direktor JP” Parking servis” Armin Mehović podseća da ovo nije jedino igralište koje je izgrađeno u Novom Pazaru. Cilj je da na mestima gde je to moguće bude uređen prostor za decu, kako bi im na neki način bilo omogućeno bezbrižno detinjstvo.

Podsećamo, ovde je rađeno i prošle godine, kada je sređena podzemna infrastruktura i postavljen asfat, a igralište, koje se trenutno gradi će tom delu grada dati još lepši izgled.