NOVI PAZAR – Anketiranje građana o projektima koje bi po njihovom mišljenju u 2020. godini iz budžeta trebalo da finansira Grad Novi Pazar, počelo je danas i trajaće do 27. novembra 2019.

Anketni listić građani će moći da popune u Uslužnom centru (u toku radnog vremena Gradske uprave) ili na gradskom sajtu www.novipazar.rs na baneru Naš budžet, kao i na štandu kod Sebilja svakog danas do 14h.

Građani mogu zaokružiti tri od 13 ponuđenih projekata, među kojima su i rekonstrukcija četiri postojeće i izgradnja nove škole i vrtića, rekonstrukcija ulica, subvencije preduzetnicima ili finansiranje vantelesne oplodnje, ali mogu i sami predložiti neki projekat.

Anketa je otvorena do 27. novembra, a rezultati će biti objavljeni tokom javne rasprave o nacrtu budžeta Novog Pazara za 2020. godinu.

1 KOMENTAR

  1. Posto ste dozvolili da se u Avnoj-a naprave tri zgrade bez parkinga, Muratovic,Redzovic i treca siva zgrada, a uzeli ste pare za parking, napravite jednu garazu, jer svaki dan svedocimo svadjama a neretko i tucama kod banaka i suda. Tri zgrade bez jednog parking mesta,sram vas bilo ! Unistili ste Novi Pazar.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here