NOVI PAZAR – Poptpredsednik Vlade i ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić otvorio je na Kopaoniku novoizgrađenu višespratnu parking garažu za putnička vozila.

“Prva javna garaža na Kopaoniku sa 350 parking mesta unaprediće rad kompletnog ski centra naročito u toku zimske sezone kada je posećuje najveći broj domaćih i stranih turista.”ocenio je Ljajić.

Sredstva za ovu investiciju obezbedila je Vlada Republike Srbije i Ministartvo trgovine, turizma i telekomunikacija u vrednosti od 100 miliona dinara, dok je 470 miliona obezbedilo JP “Skijališta Srbije”.

“To je vrednost prve i druge faze uređenja. Prva faza podrazumeva izgradnju garaže , a u drugoj fazi biće izgrađen heliodrom, ” pojasnio je direktor Skijališta Srbije, Dejan Ćika.

Ministarstvo odbrane ustupilo je zemljište za izgradnju ove višespratne garaže.

1 KOMENTAR

  1. A ja mislio otvorio je negde oko Lucne jer je dozvolio izgradnju tri zgrade njegovim finansijerima bez jednog parking mesta. Psu jedan unistio si Pazar. Moramo da prodajemo kola jer ih nemamo gde. Ko je naredio da nam se sruse garaze psu prljavi. Sto rusis garaze obicnim ljudima a dozvoljavas milionerima da prave zgrade bez jednog parkinga , seme ti se zatrlo pogano.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here