NOVI PAZAR – Slavio je Sinđelić na Gradakom stadionu u Novom Pazaru golom Jokovića u 82. minutu i napravio senzaciju 16. kola, ali je fudbal ostao u drugom planu. Delegat utakmice Predrag Milivojević pogođen je flašom u glavu i 15 minuta mu je ukazivana pomoć.

“Uvek je lako kritikovati drugu stranu a nikada ne pogledati u svoje dvorište. Nije mi samo jasno kako to da se svi žale na sudiju, savez a niko da spomene ime i prezime čoveka koji je pogodio delegata u glavu? Da se razumemo, plastična flaša je pogodila nas u glavu, sve uskraćene navijače a mi nemamo ime i prezime niti saopštenje kluba ko je to učinio” – rekao je Husejn Memić, direktor Kulturnog centra Novi Pazar.

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije kaznila je Fudbalski klub Novi Pazar sa dve utakmice igranja pred praznim tribinama zbog propusta u organizaciji utakmice sa Sinđelićem. Osim toga, pazarski prvoligaš sankcionisan je i novčano sa 300 hiljada dinara.

“Zašto FK Novi Pazar ne podnese krivičnu prijavu za nekoga ko je svima nama zabranio da pružimo podršku svom klubu, koliko je FK Novi Pazar kažnjen zbog tog incidenta i zašto svi da ispaštamo zbog jednog pojedinca? Uprava mora da bude hrabra na ovakve stvari i stane na stranu pravih navijača i u odbranu svog budzeta koji je neko svojim neprimerenim gestom oštetio. Lako je biti hrabar posle osvojena tri boda, treba sistematski i organizaciono biti hrabar a hrabar se postaje tako što ispravljamo svoje greške pa onda tudje, to je i božija pravda” – zaključio je Memić.


E.Ćorović