NOVI PAZAR – “Novopazarski Gradski odbor Srpske napredne stranke sa svojim koalicionim partnerima u lokalnoj vlasti trudi se da, politiku koju predsednik Aleksandar Vučić sprovodi na teritoriji cele Srbije, prenese i na Novi Pazar – istakao je izmedju ostalog na konferenciji za medije potpredsednik Gradskog odbora novopazarskih naprednjaka Igor Novović I dodao da su ponosni na sve što su do sada uradili u Novom Pazaru kao i na količinu rešenih problema.

”Postoji još mnogo problema ali smo mnogo toga i uradili i olakšali život građanima Novog Pazara. U toku je izgradnja platoa na više lokacija u gradu koji će biti obeleženi i na taj način ćemo dobiti nova parking mesta, skoro 200. Takođe, pored platoa biće izgradjena i dečija igrališta. Ono na šta sam ponosan jeste što smo otvorili i jedinicu za moždane udare pri Opštoj bolnici Novi Pazar pa će građani Novog Pazara biti u tom smislu zbrinuti. Do kraja februara biće gotova i angio sala pa će Novi Pazar postati značajan zdravstveni centar u zemlji. Pomažemo poljoprivrednicima koji su ove godine dobili značajnu mehanizaciju” – rekao je Novović.

Osim pomenutih radova Novović je izdvojio i radove na sportsko rekreativnom centru. Novović je istakao i zadovoljstvo i ponos zbog postignutih rezultata kako na lokalnom tako i na republičkom nivou kao i zbog podrške koju dobijaju od republičkih institucija i samog poredsednika Vučića.