BEOGRAD – Naše susede iz Albanije pogodio je razarajući zemljotres. Broj poginulih je prešao trideset, povređenih je više stotina, a hiljade ljudi je izgubilo svoje domove.

Veliki broj povređenih su deca.

Posle prvog potresa jačine 6,4 stepena Rihterove skale, Albaniju je pogodilo 100 naknadnih potresa od kojih su dva bila jačine 5 stepeni.

Potrebna im je pomoć svih nas.

Saosećamo sa ljudima iz Albanije kojima se u trenu život dramatično promenio, koji su izgubili svoje najdraže ili je njihova sudbina još neizvesna. Upućujemo apel svim ljudima dobre volje da se pridruže organizovanoj akciji sakupljanja pomoći za žrtve zemljotresa.

Pomoć možete doneti svakog dana od 10-17 časova (i vikendom) u Kuću ljudskih prava, Kneza Miloša 4, Beograd.

Akcija će trajati do četvrtka, 5. decembra.

Neophodno je prikupiti hranu za bebe, konzerviranu hranu (brašno, ulje, šećer, so, konzerve, pasulj, pirinač, testenina i slično), ćebad i sredstva za higijenu (posebno higijenski ulošci i pelene).

Kampanju mozete podržati na tri nacina: – Online donacijom preko sajta Donacije.rs – Donacijom u robi – Širenjem priče – podelite link ove kampanje.

Skromnom, ali konkretnom pomoći želimo da pokažemo iskreno zajedništvo sa njima u ovako teškoj situaciji, sećajući se tragedija koje je Srbija preživela kroz katastrofalne poplave 2014. i zemljotres u Kraljevu 2010, ali i solidarnosti i pomoći koju su nam u tim trenucima pružile sve zemlje regiona.

Telefon za kontakt: 060/3624-011. Budimo solidarni.

DONIRAJ KLIKOM NA OVAJ LINK

#PrayForAlbania

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here